Corporate Gifts Show 2019
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Corporate Gifts Show
Corporate Gifts Show 2019 – un eveniment al simturilor

Accesorii-gadget pentru obiecte smart, doar la Corporate Gifts Show

Se stie deja ca gadget-urile sunt cele mai folosite in zilele noastre. Si cum gadgeturile trebuie pastrate la loc sigur si ferite de orice pericol de a se strica sau pierde, cei de la Atelierele UNIKA s-au gandit sa produca accesorii create special pentru obiectele smart, denumite „accesori-gadget.”

Corporate Gifts Show 2019
Organizatorul de cabluri
Organizatorul de cabluri te ajuta pe tine, cel care te afli in miscare tot timpul si care ai nevoie de baterie la telefon, tableta sau orice alt gadget, sa nu-ti pierzi incarcatoarele. Suportul pentru cabluri este produs din piele naturala nonalergica, având doua locasuri si dimensiuni de 9x16 cm cand este inchis. Il găsești în 5 variante de culori: bej, albastru, bordo, maro și negru.
Corporate Gifts Show 2019
Suport pentru incarcarea telefonului
Cunosti momentul acela cand esti la o conferinta sau intr-o intalnire si iti pui telefonul la incarcat, lasandu-l pe jos, langa priza, cu riscul de a-l sparge? Ei bine, dacă ai un suport pentru incălcarea telefonului, nu o sa mai cunosti acest moment. Atelierele UNIKA au gasit solutia de a-ti salva display-ul de la telefon! Suport de incărcare telefon este realizat din piele naturala de cea mai bună calitate, nonalergica, ce se “agata” de priza. Il poți folosi de asemenea ca husa pentru incarcator sau telefon. Tot in 5 variante de culori il găsești si pe acesta: bej, albastru, bordo, maro și negru.
Corporate Gifts Show 2019
Husă pentru laptop cu mouse pad
Poate ca laptopul este unul dintre cele mai prețioase gadget-uri ale tale. Ca să il protejezi bine, Atelierele UNIKA iti recomanda husa pentru laptop cu mouse pad. Husa de laptop din piele naturala este foarte moderna atat din punct de vedere al texturii cat si din punct de vedere coloristic. S-au gandit si le-a iesit – produs ce poate fi folosit atat ca husa pentru laptop cat si ca desk pad și mouse pad, cum ar fi 3 într-unul. Husa pentru laptop este disponibila in 3 variante de culori: rosu, negru si albastru.

Va asteptam, asadar, in elita jucatorilor din industria de obiecte promotionale,
intre 9 si 12 octombrie, la Romexpo!


Corporate Gifts Show 2019 – un eveniment al simturilor
Corporate Gifts Show 2019 – un eveniment al simturilor

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.